Retningslinier 1. Gilde |
||||||||||||
Menu til gildehaller: er altid med - Sild - dagens ret fra Gistrup - kaffe/te med "kage" Prisen er max 100 kr. pr. møde (dagens ret koster 60 kr. ("store" portioner) Derudover betales drikkevarer Nytårsgildehallen og gildetinget er undtaget herfra Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde |
||||||||||||
Menu til nytårsgildehal: er kun med kogt torsk på menuen. Ole Max Müller er kontakt til kokken, som tilbereder torsken i Gildeborgen. Husk lige at der er viskestykker i skabet i kældergangen, som kokken skal anvende. Arrangerende gruppe sørger for vask af håndklæder efter brug. |
||||||||||||
Menu til gildeting: er altid med gule ærter og kaffe/te med "kage" Prisen er max 100 kr. pr. møde (dagens ret koster 45 kr. + evt. 10 kr. ekstra for "store" portioner) Derudover betales drikkevarer Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde |
||||||||||||
Menu til andre møder: er det op til arrangørerne at bestemme "menuen" (afhængig af hvad og hvor arrangementet finder sted) men prisen skal altid fremgå af indbydelsen og må ikke overstige kr. 100,-, undtagen der er givet dispensation af gildeledelsen. Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde |
||||||||||||
Budget: (pr. gildebror) (Glas sild m/ vægtindhold og kvalitet – carrysalet - brød – smør – løg – kager osv)
|
Sidst ajourført 22/3-2023