Retningslinier 1. Gilde

 

Menu til gildehaller
:
er altid med - Sild - dagens ret fra Gistrup - kaffe/te med "kage"              
Prisen er max 100 kr. pr. møde (dagens ret koster 60 kr. ("store" portioner)
Derudover betales drikkevarer
Nytårsgildehallen og gildetinget er undtaget herfra
Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag
Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde

Menu til nytårsgildehal
:
er kun med kogt torsk på menuen.
Ole Max Müller er kontakt til kokken, som tilbereder torsken i Gildeborgen.
Husk lige at der er viskestykker i skabet i kældergangen, som kokken skal anvende.
Arrangerende gruppe sørger for vask af håndklæder efter brug.

Menu til gildeting:
er altid med gule ærter og kaffe/te med "kage"              
Prisen er max 100 kr. pr. møde (dagens ret koster 45 kr. + evt. 10 kr. ekstra for "store" portioner)
Derudover betales drikkevarer
Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag
Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde

Menu til andre møder:

er det op til arrangørerne at bestemme "menuen" (afhængig af hvad og hvor arrangementet finder sted)
men prisen skal altid fremgå af indbydelsen og må ikke overstige kr. 100,-, undtagen der er givet dispensation af gildeledelsen.
Slagteren og kokken i Gistrup http://www.slagteren-kokken.dk/ - Mad ud af huset - dagens middag
Husk at sige, at det er til 1. Sct. Georgs Gilde

Budget: (pr. gildebror)
(Glas sild m/ vægtindhold og kvalitet – carrysalet - brød – smør – løg – kager osv)
 
Brød og Sild    10,- Indkøbsmængde (20-25 gb)
Dagens ret (Stor) 60,-  
Kaffe og tilbehør 30,-  
Total 100,-  

Sidst ajourført 22/3-2023